Topicus Zorg

Topicus Zorg is een onderneming gespecialiseerd in het leveren van innovatieve oplossingen die een tastbare bijdrage leveren aan een betere en betaalbare zorg. Aandachtsgebieden zijn eerstelijns zorg, diagnostiek, tweedelijns zorg en wijk & gezin.
Optimale zorg vraagt om een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen en om samenhang tussen informatie, inzichten en inspanningen. Want alleen door te delen kun je het volle vermogen van de zorgketen benutten en er samen op vooruit gaan.
 
Via de geïntegreerde ICT-omgevingen van Topicus Zorg heb je altijd en overal helder inzicht in relevante informatie, die je vervolgens veilig en verantwoord kunt afstemmen met collega’s, ketenpartners en patiënten. Als gebruiker heb je zo een bredere kijk op de zorg. En door bundeling van krachten krijg je als organisatie volop de ruimte voor structurele vooruitgang. 
 
Naast de zorgsector biedt Topicus ook ICT-diensten aan de sectoren Finance, Onderwijs en Overheid. Bij Topicus werken zo’n 500 specialisten in een energieke omgeving. 


Contactgegevens

Topicus Zorg
Singel 25
7411 HW Deventrer
Nederland
Telefoon :
0570 – 662 662
E-mail :
info@topicus.nl
Website
www.topicus.nl/
Topicus Zorg