Congres Architectuur in de Zorg: lees nu wat er op het programma staat!

Op donderdag 20 juni 2019 vindt het 10e congres “Architectuur in de Zorg” plaats in Burgers’ Zoo te Arnhem.

Het thema voor de komende editie is: 10 jaar architectuur: hebben we het oerwoud achter ons gelaten?

 

 

Al 10 jaar komen informatie- en ICT-architecten uit allerlei geledingen van de zorg bij elkaar om te praten over hun vak en de ontwikkeling daarvan. In die periode is de inzet van informatietechnologie in de zorg stevig gegroeid. Ook de inzet van informatie architectuur als middel om die verandering te sturen heeft een groei doorgemaakt.  

Vandaag de dag is het doen van projecten onder en met architectuur al heel gewoon, zeker in de grote zorgorganisaties. Ook kleinere organisaties gebruiken steeds vaker architectuur om te sturen op de ontwikkeling van hun ICT en informatie landschap. Landelijk zijn er steeds meer gezamenlijke ontwikkelingen om samenwerking en uitwisseling te verbeteren.  

Technologie en Informatie gaan een steeds prominentere rol spelen in het ondersteunen van zorgprofessionals en zelfs in het daadwerkelijk leveren van zorg. De hoeveelheid en complexiteit daarvan vragen om veel overzicht en inzicht voor Informatiemanagement afdelingen. Het goed inzetten van Informatie en ICT Architectuur is dus ook de komende jaren nog een belangrijk thema voor zorgorganisaties.   

Op het komende congres architectuur in de zorg kijken we terug op de afgelopen 10 jaar opbouwen en leren we lessen voor een nog effectievere inzet van architectuur in de toekomst. Uiteraard vieren we ook het heugelijke feit dat we al 10 jaar inspirerende gesprekken hebben samen.

Het congres is inmiddels uitgegroeid tot hét informatie- en netwerkplatform van professionals die in deze sector werkzaam zijn. GS1 Nederland, HL7 Nederland, IHE Nederland, NAF, Nictiz en de NVKI zijn de drijvende krachten achter dit congres.

LEES NU HET PROGRAMMA

SCHRIJF JE NU IN

Organiserende partijen: IHE Nederland, Nictiz, HL7 Nederland, GS1, NAF, NVKI