Grote belangstelling voor het tiende congres Architectuur in de Zorg

Op 20 juni jl. vond voor de tiende keer het congres Architectuur in de Zorg plaats. Dit maal in Burgers´ Zoo te Arnhem. Dat het een succes zou worden, was een aantal weken voor de aanvang al duidelijk. Voor het eerst in het tienjarige bestaan van het event moest de registratie gesloten worden. De inschrijvingen bleven binnen komen. ´Wat ontzettend leuk dat zoveel mensen het feest van architectuur in de zorg met ons komen vieren´, konden we op social media lezen. 

 

Congres Architectuur in de Zorg 2019

Congres Architectuur in de Zorg 2019

 

Al tien jaar komen informatie- en ICT-architecten uit allerlei geledingen van de zorg bij elkaar om te praten over hun vak en de ontwikkeling daarvan. In die periode is de inzet van informatietechnologie in de zorg stevig gegroeid. Ook de inzet van informatie architectuur als middel om die verandering te sturen heeft een groei doorgemaakt. Vandaag de dag is het doen van projecten onder en met architectuur al heel gewoon, zeker in de grote zorgorganisaties. Ook kleinere organisaties gebruiken steeds vaker architectuur om te sturen op de ontwikkeling van hun ICT en informatielandschap. Landelijk zijn er steeds meer gezamenlijke ontwikkelingen om samenwerking en uitwisseling te verbeteren.  

Op het congres van 20 juni jl. werd terug gekeken naar de afgelopen tien jaren. Wat is er opgebouwd? Wat zijn de lessons learned? Hoe kan de inzet van architectuur nog effectiever ingezet worden? Op de website van Architectuur in de Zorg tref je binnenkort de foto´s aan. De presentaties zijn te downloaden via deze link.

Tot volgend jaar? Natuurlijk!

--

Het congres Architectuur is een initiatief van: GS1 NederlandHL7 Nederland, IHE NederlandNAF, Nictiz en de NVKI.

Volg het congres ook op Twitter en LinkedIn.