HIMSS Health 2.0: Ga je mee naar Helsinki?

NIEUWSBERICHT Organisatie HIMSS Health 2.0 / Dutch Community

 

Bij deze willen we je graag uitnodigen om mee te reizen naar Helsinki;  HIMSS Europe & Health 2.0 - 11 t/m 13 juni 2019.

De rol van digitale zorg wordt steeds belangrijker in de voortdurende verbetering van de zorg. Patiënten en zorgprofessionals merken hier dagelijks de effecten van. De professionals krijgen daarin ook steeds aandacht voor de kansen van digitale zorg als aanvulling op het bestaande instrumentarium.

Het thema & Het Nederlandse programma​

In Helsinki zetten we de volgende stap op weg naar concrete oplossingen voor de uitdagingen binnen de (digitale) gezondheidszorg met een nieuw, interactief programma. We gaan dieper in op het thema uit Orlando: Schaarste. Eén van de sprekers is Drs. Gabrielle Speijer van het Haga Ziekenhuis, zij deelt haar visie op Data Driven Healthcare.

Het programma is uitgebreider en interactiever dan vorig jaar, met een Nederlandse kennissessie, Holland House receptie, Dutch Digital Health Party, internationale workshop, referentiebezoek op vrijdag en uiteraard volop netwerkgelegenheid tussendoor.

Bekijk nu het Nederlands programma.

Schrijf je nu in.

2 nachten, 3 nachten of alleen het NL programma

Ook dit jaar verzorgt Cognicum namens de HIMSS Dutch Community de reizen voor de Nederlandse delegatie. Wij nemen u graag alle moeite uit handen met één van de complete reisarrangementen, waarbij u de keuze heeft om twee of drie nachten in Helsinki te verblijven. Wij bieden hierbij wederom de mogelijkheid tot aanpassing van uw reis.
Liever uw vlucht en/of verblijf zelf regelen? Dat kan! Het is ook mogelijk om alleen toegang tot het Nederlandse programma (indien gewenst met HIMSS-registratie) te selecteren.

Ga naar de reisarrangementen.

Heeft u een vraag? Stuur een bericht naar het secretariaat.

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens in Helsinki,

Team Cognicum
Namens de HIMSS Dutch Community

--

Organiserende partijen: Cognicum, Nictiz, VMBI, HIMSS