MIC 2017: maak tot 15 september gebruik van de vroegboekkorting!

2 en 3 november 2017
Koningshof, Veldhoven

 

Voor de meesten zit de zomervakantie er weer op, dus tijd voor een update van het MIC2017

De 34ste editie van het Medisch Informatica Congres, hét congres op Zorg en ICT gebied in Nederland, vindt plaats op 2 en 3 november. U komt toch ook? Schrijft u zich nú in, want  de deadline voor de early bird inschrijving is 15 september 2017.

De programmacommissie heeft in de vakantie niet stilgezeten, met als resultaat een mooie opzet van een inspirerend, inhoudelijk hoogwaardig programma.  Alle sessies zijn ingericht rondom het thema IT's transforming healthcare met subthema’s Shared care, De cliënt/patiënt als proceseigenaar, Slim omgaan met data en De zorg van overmorgen. En boeiende keynote sprekers waaronder Victor Mids! Bekijk het programma op de website.

Op donderdagavond wordt traditiegetrouw het netwerkdiner voor alle congresdeelnemers georganiseerd, gevolgd door een swingend feest. Daar wilt u toch ook bij zijn? 

Hans Niendieker, geeft op vrijdag een presentatie over de Healthdeal Chronische Pijn. De healthdeal gaat over opschaling van innovatie in de zorg, waar ICT/E-health een belangrijk onderdeel van is. 

Hans Niendieker

Hans Niendieker

Victor Mids, illusionist en arts. Victor is bekend van het populaire TV programma Mindf"ck. Hij brengt illlusie en wetenschap op een unieke manier samen tijdens de slotsessie op vrijdag 3 november.l

Victor Mids

Victor Mids

Informatiemarkt
Ook dit jaar wordt een informatiemarkt georganiseerd. Er zijn nog enkele plekken vrij.
Interesse om met een stand aanwezig te zijn? Neem contact op met het congressecretariaat.

Aanmelden
Inschrijven kan via de website. De vroegboekkorting geldt tot 15 september 2017.