Nieuwsbrief congres Architectuur in de Zorg, 14 juni

Het congres Architectuur in de zorg is hét congres voor Informatiearchitecten, (Informatie)managers in het brede zorgveld en wordt dit jaar op 14 juni 2018 in het Spoorwegmuseum te Utrecht georganiseerd.
Kom je ook? Tot 21 mei kun je met vroegboekkorting inschrijven.

 

Het thema van de 9e editie van het congres is “Samen op reis”.
In de maatschappij wordt veel gesproken over het verbeteren van de informatievoorziening in de zorg. Het is een debat dat gelukkig niet meer alleen tussen de afdeling ICT en de bestuurders in de zorg gevoerd wordt, want iedereen praat mee over hoe informatie technologie de zorg kan ondersteunen. Vandaar ons thema “Samen op reis”, want als je samen een plan maakt, arriveer je bij de beste bestemming. Vooral de rol van architect kan aan dat proces een belangrijke bijdrage leveren. Door het gesprek te begeleiden maar ook door het om te zetten naar een concreet ontwerp waaraan gebouwd kan worden.

Om de informatie-architecten in de zorg te voorzien van inspiratie, is tijdens dit congres een divers programma samengesteld: voor diverse soorten zorg (van ziekenhuizen tot GGZ),  verschillende referentie-architecturen en zelfs discussie over de ethiek in architectuur. Uiteraard is er ook weer voldoende gelegenheid om elkaar te spreken en ervaringen uit te wisselen. Benieuwd naar de inhoud? Bekijk het programma op de congreswebsite.

Lees nu de hele nieuwsbrief.