Vernieuwde opzet IHE Nederland Jaarcongres!

Na 10 zeer succesvolle nationale congressen van IHE Nederland voor ICT standaardisatie in de zorg, is het dit jaar dé tijd voor een nieuwe stap. Geen apart IHE Nederland Jaarcongres meer, maar een gezamenlijk congres met HL7 Nederland, en wel op 14 november aanstaande in !Spant te Bussum. SAMEN BETER!, daar gaat het om. SAMEN hebben we de focus op standaardisatie in de wereld van zorg en ICT. SAMEN ook weer met andere standaardisatieorganisaties zoals GS1, Nictiz, NEN en Z-Index.  

Het congres is bedoeld voor wetgevers en adviseurs, informatie-analisten, software-ontwikkelaars, beleidsmakers, zorgmanagers, informatie-architecten, juristen, zorgprofessionals en systeem engineers in de wereld van zorg en ICT. Diverse sprekers van naam passeren de revue onder dagvoorzitterschap van Nick Guldemond, Associate Professor Integrated Care & Technology, UMC Utrecht. Eenmalige registratie bij de bron, gebruik maken van internationale standaarden en daarmee informatie geschikt maken voor meervoudig gebruik, zijn dé onderwerpen tijdens dit gezamenlijke Jaarcongres. Voor het gehele programma verwijzen wij u graag door naar de sites van IHE Nederland en HL7 Nederland.

Dus… bent u van plan deel te nemen aan hét Jaarcongres op het gebied van interoperabiliteit en standaardisatie in de zorg? Ja? Schrijft u zich dan vandaag nog in voor het gezamenlijke Jaarcongres van IHE Nederland en HL7 Nederland: SAMEN BETER! Dan bent u verzekerd van een inspirerend programma en de mogelijkheid om bij te praten met uw collega’s uit het hele land. Individuele IHE-deelnemers hebben gratis toegang tot het congres. Voor corporate deelnemers geldt per deelnemer dat maximaal drie personen gratis kunnen deelnemen. Schrijft u zich nu in!

Niet IHE-deelnemers en HL7-leden betalen een prijs van 250 euro.