VOUCHER IHE ACADEMY Speciale actie, ben er snel bij!

Bij de IHE Academy leer je alles over informatie-uitwisseling in de zorg met gebruik van internationale standaarden. Learn over de link tussen theorie en zorgpraktijk. Share kennis en ervaring met andere gebruikers en leveranciers van zorg en ict. En bovenal, connect! Spreek dezelfde IHE-taal om samenwerking tussen in projecten en daarmee de interoperabiliteit te verhogen. 

Voor jou?

Ben je leverancier, consultant, medewerker van een ziekenhuis of een andere zorgorganisatie en, verantwoordelijke voor de selectie, contractering, implementatie en beheer van zorg en ict-systemen? Lees dan verder wat de IHE Academy voor je kan betekenen. 

Unieke actie vouchers

IHE verlengt de huidige voucherregeling. Uit evaluatie blijkt, dat deze zeer wordt gewaardeerd. Momenteel heeft IHE drie vouchers voor corporate deelnemers van IHE Nederland. Elk voor een bedrag van 2500 euro exclusief btw (normaliter bedraagt de prijs 5000 euro eclusief btw), ten behoeve van een inhouse cursus introductie interoperabiliteit IHE, HL7 en DICOM of IHE overview. Daarnaast heeft IHE geld gereserveerd voor tien individuele vouchers voor slechts 195 euro exclusief btw (normaliter bedraagt de prjs 695 euro exclusief btw). Het betreft de trainingen:

  • Introductie interoperabiliteit IHE, HL7 en DICOM
  • Informatie-uitwisseling IHE XDS overview advanced
  • Eenheid van taal introductie code- en terminologiestelsels
  • DICOM introductie
  • Ziekenhuisbreed beeldmanagement

Cursussen worden online en live gegeven.

Hoe werkt het?

Stuur een email naar het secretariaat van IHE Nederland met je naam, organisatie, telefoonnummer en emailadres en dien een verzoek in voor een corporate of individuele voucher. Vervolgens ontvang je van IHE een bericht of je (of de organisatie) voor een voucher in aanmerkingen komt/komen. Zo ja, met de verkregen IHE-code schrijf je/jullie je in via de site  van de IHE Academy. Een bevestiging volgt. De voucher is tot een jaar na afgifte geldig.