Weekonnect - 17 t/m 19 april: heb jij een interessant verhaal te vertellen? Meld je dan NU aan!

Van 17 tot en 19 april aanstaande vindt de Weekonnect plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Het grootschalige event is een initiatief van van het ministerie van VWS , het ministerie van EZ, IHE en ECP.

 

De Weekonnect is hèt event voor iedereen die staat voor de uitdaging van veilig, betrouwbaar en gestandaardiseerd gegevens uitwisselen. We gaan samen aan de slag in inspirerende workshops, lezingen van (internationale) sprekers en kennissessies. Tijdens de Weekkonnect krijg je inzicht in de laatste ontwikkelingen, goede voorbeelden en oplossingen. Het leeuwendeel van de sessies zal gaan over zorggerelateerde problematiek. Daarnaast maken we in het programma de verbinding met andere sectoren, zoals Energie en Smartgrids en Smart Industry.  

Tijdens de Weekonnect zal onder meer ook de IHE Europe Connectathon plaatsvinden. Op dit event testen zo'n 300 programmeurs van leveranciers en zorginstellingen live de toepasbaarheid van IHE-profielen. Dit is een unieke kans om kennis te maken met de methode van de Connectathon en de werkwijze van IHE.

Voor de Weekonnect zijn we op zoek naar mensen die een interessant verhaal te vertellen hebben over interoperabiliteit in de wereld van zorg/ICT. Wil jij een inhoudelijke bijdrage leveren aan de Weekonnect? Geef jouw suggestie dan door via de site Weekonnect of via email of via telefoonnummer 070-4190309.

Aanmelding is mogelijk tot 14 februari aanstaande. Enthousiast? Meld je dan vandaag nog aan!

LEES NU HIER ALLES OVER DE WEEKCONNECT!